Aanbod essentiële oliën

Start to oil: Aromahomeparty en oliebabbel

Aromahomeparty en oliebabbel

Leer de basis over essentiële oliën en hoe je ze kan gebruiken in het dagelijks leven...
Meer info

Start to oil: DIY workshop 'Prutsen & Proeven'

Start to oil: DIY workshop 'Prutsen & Proeven'

Ga zelf aan de slag met essentiële oliën...
Meer info

Opendeur 'Verwennerij'

Opendeur 'Verwennerij'

Ontdek de natuurlijke producten van Young Living, handmade aromajuwelen, de prachtige collectie van Victoria Juwelen en gerecycleerde wenskaarten t.v.v. een goed doel...
Meer info

Aromajuwelen

Aromajuwelen

Een juweel dat de geur van je favoriete olie bijhoudt
Meer info

DIY aromaverjaardagsfeestje

DIY aromaverjaardagsfeestje

Een leuke DIY workshop voor een klein groepje meisjes tussen 9 en 12 jaar
Meer info

Aromaklankbad

Aromaklankbad

Een zalige combinatie van klankontspanning, aromazorg en voetmassage
Meer info

Lees meer over het aanbod rond essentiële oliën

Start to oil: Aromahomeparty en oliebabbel

Tijdens een AROMAHOMEPARTY laat ik je op een speelse manier kennis maken met het aanbod van Young Living. Young Living heeft een uitgebreid assortiment etherische oliën en plantaardige, met etherische olie verrijkte producten die het beste van de natuur vertegenwoordigen.

 

De essentiële oliën voor volwassenen en kinderen uit de starterkits komen uitgebreid aan bod. Je kan ze allemaal ruiken, ervaren, beleven en ik leg uit hoe je ze op een veilige manier kan gebruiken in het dagelijkse leven om o.a.

– je eigen gezondheid en die van je gezinsleden te ondersteunen
– kleine ongemakjes bij je (klein)kinderen te verlichten
– een groener huis te creëren
– lekker en gezond te koken
– je meditatie te verdiepen

– je huid te verwennen
– gemakkelijker te ontspannen en tot rust te komen
– je beter te kunnen focussen
– je affirmaties kracht bij te zetten
– je beter in je vel te voelen
– je humeur te verbeteren

– deze oliën te gaan gebruiken in je praktijk (wellness, yoga, massage …)

– in huis te genieten van een ontspannende, niet-chemische geur

– jezelf te verwennen met natuurlijke producten

– …

 

Daarnaast vertel ik je ook meer over hun prachtige verstuivers en andere natuurlijke producten zoals bijv. voedingssupplementen, verzorgingsproducten en onderhoudsproducten.

 

Tijdens de party kan je mijn handgemaakte aromajuwelen aankopen, ideaal voor wie de geur van zijn favoriete essentiële olie bij zich wil dragen. En je kan ook proeven van versnaperingen waarin essentiële oliën verwerkt zijn. En na afloop van deze boeiende introductie in de wondere wereld van essentiële oliën gaat iedereen met een oliecadeautje naar huis.

 

Wil je na afloop graag online producten van Young Living aankopen, dan help ik je graag bij het aanmaken van een account en het plaatsen van een eerste bestelling aan 24% korting.

 

Deelname aan deze aromahomeparty is GRATIS en enkel bedoeld voor mensen die nog geen account hebben bij Young Living én voor diegenen met een account onder mijn vleugels.

 

Op aanvraag kom ik deze AROMAHOMEPARTY BIJ JOU THUIS geven! Diegene die een groepje vrienden bijeen zoekt (5 tot 10 personen) en mij contacteert om deze party onder vrienden te regelen, krijgt als gastvrouw of gastheer nog een extra oliepresentje. Deze homeparty is gratis, op de verplaatsingskosten na (€0,40 per km).

 

Kan je niet wachten tot de volgende aromahomeparty, contacteer me dan voor een persoonlijke OLIEBABBEL.

Deze oliebabbel is gratis en vrijblijvend en helemaal afgestemd op jouw interesses (essentiële oliën voor babies, kinderen, dieren, sporters, essentiële oliën om mee te koken, verstuivers, supplementen waarin essentiële oliën verwerkt zijn, onderhouds- en verzorgingsproducten zonder chemicaliën en met essentiële oliën,…) en noden (betere nachtrust, betere concentratie, vrijere ademhaling, detox, ontspanning, minder stress, meer ontspannen spieren en gewrichten, betere immuniteit, gezondere spijsvertering,…)

Contacteer me bij interesse en dan zoeken we samen een moment dat voor ons beiden past.

Benieuwd wat anderen van deze homeparty of oliebabbel vinden?

Start to oil: DIY workshop 'Prutsen & Proeven'

‘Prutsen en frutselen’ is 1 van mijn favoriete bezigheden. En zeker als het prutsen met mijn essentiële oliën is! Met deze kostbare druppels kan je tal van natuurlijke verzorgingsproducten zelf maken. Ze zijn zó veelzijdig in gebruik.

 

Na een korte uitleg over de oliën en hun werking maken we tijdens deze workshop 4 of 5 productjes. Dat kan een eigen roller zijn, spray (body-, linnen- of room-), badzout, neusinhaler, bodyscrub, gelaatsscrub, aftersun, borstbalsem,…  Je kiest telkens zelf welke oliën je gebruikt in elk product.

 

Tussen het prutsen door kan je ook proeven van versnaperingen waarin essentiële oliën verwerkt zijn. Op die manier maak je ook kennis met de essentiële oliën als smaakmakers. En terwijl je prutst en proeft, wisselen we ervaringen uit en wordt jouw kennis over aromatherapie allicht weer wat groter.

Jouw investering bedraagt 35 euro (materialen, proevertjes en boekje met uitleg over essentiële oliën en receptjes inbegrepen). Ben jij al een gelukkige die een starterkit met oliën via mij heeft aangekocht en breng je deze mee om in jouw producten te verwerken? Dan geniet jij een korting van 10 euro!

 

In de kalender vind je wanneer de volgende DIY workshop gepland staat.

 

Op aanvraag kom ik deze workshop ook bij jou thuis geven voor een groepje vriend(in)en (5 of 6 personen) aan €30 per persoon (€20 voor wie eigen oliën gebruikt) plus verplaatsingskosten (€0,40 per km). De gastvrouw ontvangt van mij dan een oliecadeautje.

Benieuwd wat anderen van deze DIY workshop vinden?

Opendeur 'Verwennerij'

Kom gratis en vrijblijvend de natuurlijke producten van Young Living, handmade aromajuwelen, de prachtige collectie van Victoria Juwelen en de gerecycleerde kaarten ten voordele van een goed doel ontdekken in het tuinpaviljoen van Klankdruppels. Proef ondertussen van versnaperingen waarin de essentiële oliën van Young Living verwerkt zijn. 

Young Living heeft een uitgebreid assortiment etherische oliën en plantaardige, met etherische olie verrijkte producten die het beste van de natuur vertegenwoordigen en een uitgebreid aanbod aan essentële oliën die je kan verwerken in verschillende recepten!

Je kan die dag natuurlijk ook meer te weten komen over de klankwerking van Klankdruppels en Klankdruppels cadeaubonnen verkrijgen.

 

Voor dit evenement heb ik de handen in elkaar geslagen met mijn nicht Goedele Claesen (Victoria Juwelen) en mijn mama An Claesen-Dieu (maakster van gerecycleerde wenskaarten). De aromajuwelen zijn mijn eigen creaties.

 

Deze dag staat jaarlijks gepland op de eerste zondag van de herfstvakantie.

Bord met tekst "self care" met roze achtergrond en groot blad aan de linkerkant

Aromajuwelen

Het dragen van een aromajuweel is een ideale manier om de geur van een bepaalde essentiële olie bij je te hebben. Bij Klankdruppels kan je unieke handgemaakte aromajuwelen kopen tijdens de Start to oil sessies, de klanksessies, de opendeur ‘Verwennerij’ of op afspraak.

Deze aromajuwelen bevatten allemaal minstens 1 lavakraal, gemaakt van lavasteen of vulkanische steen. Lavasteen ontstaat na een vulkaanuitbarsting uit gestolde lava, is niet glanzend maar mat, en kan zwart, bruin en rood van kleur zijn, eigenlijk de “oer” kleuren. Tegenwoordig wordt de lavakraal behandeld en komen de kralen in bijna alle kleuren van de regenboog voor. 

Lavakralen bevatten kleine ‘gaatjes’ waardoor ze heel poreus zijn. Ideaal dus om een druppel essentiële olie op te druppelen. De olie zal diep in de kraal dringen waardoor de lavakraal lange tijd de geur van de olie blijft behouden en afgeven.

 

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. De steen vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.

DIY aromaverjaardagsfeestje

DIY aroma-verjaardagsfeestje

Tijdens dit DIY aromaverjaardagsfeestje voor meisjes maakt iedereen een roller (vb om moed en zelfvertrouwen te stimuleren), een room- of linnenspray (vb om tot rust te komen), een neusinhaler (vb om vrijer te kunnen ademen) en een aroma-armbandje. De jarige krijgt een extra aromajuweeltje cadeau.

 

Deze DIY workshop is speciaal bedoeld voor meisjes tussen 9 en 12 jaar (min 3 en max 5 deelnemers) en duurt anderhalf tot twee uur.

De prijs bij 3 of 4 deelnemers is €120, bij 5 deelnemers €150 + vervoersonkosten (€0,40 per km vanuit Wespelaar).

Aromaklankbad

Na een inleidende meditatie door Ingrid Vanlinthout van ’t Lotushuisje laat je je lekker knus onder een dekentje meevoeren op de klanken van stem en etnische instrumenten zoals klankschalen, oceandrum, regenstok, schelp, tonguedrum, duimpiano, indianenfluit, tingsha’s, windchimes, sjamaantrom, regenzuil, … Je laat je  hele lichaam op die manier genieten van een inwendige massage door de trillingen van de klanken. Je komt even tot jezelf, badend in de ontspannende trillingen van klankdruppels…

 

Tijdens dit klankbad hangt de geur van essentiële oliën de hele tijd in de lucht. Op een gegeven moment krijg je een heerlijke voetmassage van Ingrid. Ze gebruikt hierbij de essentiële olie van Young Living die je bij aanvang van het aromaklankbad zelf hebt mogen uitkiezen. Je zal zelf aan den lijve mogen ervaren dat deze oliën veel meer doen dan alleen maar een fijne geur afgeven.

 

Na afloop worden alle getrokken oliën besproken. Vaak trek je een olie die op dat moment heel geschikt is voor je.

 

Een aromaklankbad onderga je bij voorkeur al liggend op een matje de grond, omdat dit de meest ontspannen houding is.

 

Ingrid en ik geven aromaklankbaden bij mij thuis en op verplaatsing. Een aromaklankbad duurt ongeveer anderhalf uur. 

 

In de kalender vind je wanneer het volgende aromaklankbad gepland staat.