Individuele en duo klanksessies

Kom je graag alleen of met 2 genieten van klankontspanning en yoga nidra met schelp? Contacteer mij via onderstaande knop om een individuele klankhealing of een duo klankmassage in te plannen. 

Individuele en duo klanksessies

Kom je graag alleen of met 2 genieten van klankontspanning en yoga nidra? Contacteer mij via onderstaande knop om een individuele klankhealing of een duo klankmassage in te plannen. 

Individuele klankhealing

Individuele klankhealing

Eerst gaan we samen op zoek naar je hartewens of intentie (Sankalpa), die je dan meeneemt in de yoga nidra en verdiept tijdens de klankhealing...
Meer info

Duo klankmassage

Duo klankmassage

Jullie worden uitgenodigd om in gedachten een hartewens of intentie (Sankalpa) te formuleren die jullie dan meenemen in de yoga nidra en verdiepen tijdens de klankmassage...
Meer info

Individuele klankhealing

Individuele klankhealing

Eerst gaan we samen op zoek naar je hartewens of intentie (Sankalpa), die je dan meeneemt in de yoga nidra en verdiept tijdens de klankhealing...
Meer info

Duo klankmassage

Duo klankmassage

We starten deze sessie met yoga nidra of slaapyoga. Daarna nodig ik jullie uit om in gedachten een hartewens of intentie (Sankalpa) te formuleren die jullie dan meenemen in de yoga nidra en verdiepen tijdens de klankmassage...
Meer info

Lees meer over deze sessies

Individuele klankhealing

We starten deze sessie met slaapyoga of yoga nidra met schelp. Eerst ga ik samen met jou op zoek naar je hartewens of intentie (Sankalpa) die je dan, vergezeld door de schelp, meeneemt in de yoga nidra en verdiept tijdens de klankhealing. Daarna doen we enkele simpele ademhalings- en bewegingsoefeningen ter voorbereiding van de yoga nidra.

 

Yoga nidra of slaapyoga, is de meest toegankelijke vorm van yoga. Het is een combinatie van diepe lichaamsontspanning en mentaal bewustzijn. Je ligt op een matje en luistert gewoon naar mijn stem die je mee neemt in een geleide visualisatie en je op die manier begeleidt naar een bewuste slaap-staat, een slaap-staat terwijl je toch wakker en alert blijft.

 

Door intenties te stellen tijdens deze diepe staat van Zijn, bereiken je intenties je op een dieper niveau. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich hierdoor meer vormen naar deze intenties. Of je er nu bewust van bent of niet! 

 

De yoga nidra sessie vloeit naadloos over in de klankhealing. Doordat je lichaam én je hoofd al heerlijk ontspannen zijn door de yoga nidra, ben je veel ontvankelijker voor de klanken, zodat deze nog beter hun werk kunnen doen.

 

Tijdens de klankhealing worden er 3 grote klankschalen aan je voeten en onderbenen geplaatst. Twee maal wordt er even een middelgrote klankschaal op je buik gezet. Naast de klankschalen worden o.a. ook schelpen, sjamaantrom, oceandrum, tonguedrum en/of Indiaanse fluit gebruikt en vooral de stem.

 

Het verschil met een klankbad of een duo klankmassage is dat er bij een klankhealing meer energetisch gewerkt wordt. En dat het gebruik van instrumenten, schelpen en zang nog meer intuïtief gebeurt, afgestemd op jou en dicht bij jou. De onderdompeling in klank, trilling en schelpenenergie is dus zeer intens. 

 

Je hoort etnische klanken en voelt de trillingen in je lichaam. Het is een soort massage waarbij je niet wordt aangeraakt. Hoe sterk je de trillingen voelt, verschilt van persoon tot persoon. Gezien ons lichaam voor 70% uit water bestaat en water een goede geleider van trilling is, verspreiden deze trillingen zich over je hele lichaam. Dit resulteert in een innerlijke massage van elke cel in je lichaam.

 

Door de combinatie van yoga nidra met schelp en klankhealing ontstaat er een heel diepe ontspanning die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert, waardoor je op een natuurlijke manier weer meer in evenwicht komt.

 

Een individuele klankhealing kan alleen bij mij thuis, duurt ongeveer 2 uur en komt op €70. Deze sessie is niet geschikt voor zwangere vrouwen, personen met epilepsie of personen met een pacemaker of implantaten die trillingen/impulsen produceren.

Duo klankmassage

We starten deze sessie met slaapyoga of yoga nidra met schelp. Ter voorbereiding van de yoga nidra doen we eerst enkele simpele ademhalings- en bewegingsoefeningen. Daarna nodig ik jullie uit om in gedachten een hartewens of intentie (Sankalpa) te formuleren die jullie dan elk voor zich meenemen in de yoga nidra en verdiepen tijdens de klankmassage, vergezeld door de schelp.

 

Yoga nidra of slaapyoga, is de meest toegankelijke vorm van yoga. Het is een combinatie van diepe lichaamsontspanning en mentaal bewustzijn. Jullie liggen op een matje en luisteren gewoon naar mijn stem die jullie mee neemt in een geleide visualisatie en jullie op die manier begeleidt naar een bewuste slaap-staat, een slaap-staat terwijl jullie toch wakker en alert blijven.

 

Door intenties te stellen tijdens deze diepe staat van Zijn, bereiken je intenties je op een dieper niveau. Alle keuzes die je maakt en alles wat je doet, zal zich hierdoor meer vormen naar deze intenties. Of je er nu bewust van bent of niet! 

 

De yoga nidra sessie vloeit naadloos over in de klankmassage. Doordat jullie lichaam én jullie hoofd al heerlijk ontspannen zijn door de yoga nidra, zijn jullie veel ontvankelijker voor de klanken, zodat deze nog beter hun werk kunnen doen.

 

De klankmassage is gelijkaardig aan een klankbad, maar dan maar voor 2 personen. Het verschil met een klankbad is dat jullie bij deze sessie elk ook even een klankschaal op de buik krijgen en dat de instrumenten veel dichter bij jullie bespeeld worden. De onderdompeling in klank en trilling is dus intenser.

 

Jullie horen etnische klanken en voelen de trillingen in jullie lichaam. Het is een soort massage waarbij jullie niet worden aangeraakt. Hoe sterk jullie de trillingen voelen, verschilt van persoon tot persoon. Gezien ons lichaam voor 70% uit water bestaat en water een goede geleider van trilling is, verspreiden deze trillingen zich over jullie hele lichaam. Dit resulteert in een innerlijke massage van elke cel in jullie lichaam.

 

Door de combinatie van yoga nidra met schelp en klankmassage ontstaat er een heel diepe ontspanning die het zelfhelend vermogen van jullie lichaam stimuleert, waardoor jullie op een natuurlijke manier weer meer in evenwicht komen.

 

Een duo klankmassage kan alleen bij mij thuis, duurt ongeveer 2 uur en komt op €60 per persoon. Deze sessie is niet geschikt voor zwangere vrouwen, personen met epilepsie of personen met een pacemaker of implantaten die trillingen/impulsen produceren.